Companii

Antreprenorul Wargha Enayati investeşte 500.000 de euro în achiziţia InClinic Rahova, a treia clinică a Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria

Wargha Enayati, fondatorul reţelei Regina Maria şi investitor în mai multe proiecte de sănătate

Wargha Enayati, fondatorul reţelei Regina Maria şi investitor în mai multe proiecte de sănătate

Autor: Mirabela Tiron

27.02.2024, 19:30 104

♦ Wargha Enayati este preşedintele Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria, o reţea de policlinici sociale care numără trei unităţi în Bucureşti.

Wargha Enayati, fondatorul reţelei Regina Maria şi investitor în mai multe proiecte de sănătate, a investit 500.000 de euro în achiziţia unei clinici în Capitală, care intră în reţeaua de policlinici sociale Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria, condusă de antreprenor.

Fundaţia achiziţionează astfel 51% din acţiunile InClinic şi intră în parteneriat cu antre­prenoarea Cristina Bâtlan, fon­da­toarea brandului de încălţă­minte şi accesorii Musette.

„Am ales pentru a treia cli­ni­că să intru în parteneriat cu prie­tena mea Cristina Bâtlan tocmai pentru că ştiam că şi ea împărtă­şeşte aceeaşi viziune de servire şi ajutor a oamenilor care, în gene­ral, primesc prea puţin din partea societăţii. Sunt entuziasmat de a­cest nou proiect şi aştept cu drag pacienţii să se alăture acestui proiect special care este Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria“, a spus Wargha Enayati, preşedintele Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria, fondator al Enayati Medical City.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO