Antreprenorul Wargha Enayati investeşte 500.000 de euro în achiziţia InClinic Rahova, a treia clinică a Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria

Autor: Mirabela Tiron 27.02.2024

♦ Wargha Enayati este preşedintele Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria, o reţea de policlinici sociale care numără trei unităţi în Bucureşti.

Wargha Enayati, fondatorul reţelei Regina Maria şi investitor în mai multe proiecte de sănătate, a investit 500.000 de euro în achiziţia unei clinici în Capitală, care intră în reţeaua de policlinici sociale Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria, condusă de antreprenor.

Fundaţia achiziţionează astfel 51% din acţiunile InClinic şi intră în parteneriat cu antre­prenoarea Cristina Bâtlan, fon­da­toarea brandului de încălţă­minte şi accesorii Musette.

„Am ales pentru a treia cli­ni­că să intru în parteneriat cu prie­tena mea Cristina Bâtlan tocmai pentru că ştiam că şi ea împărtă­şeşte aceeaşi viziune de servire şi ajutor a oamenilor care, în gene­ral, primesc prea puţin din partea societăţii. Sunt entuziasmat de a­cest nou proiect şi aştept cu drag pacienţii să se alăture acestui proiect special care este Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria“, a spus Wargha Enayati, preşedintele Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria, fondator al Enayati Medical City.