ZF 24

Zapp in ultimele patru luni: totul a intrat in stand-by, inclusiv netul la 21 Mbps

27.10.2009, 18:25 24

In cele patru luni care au trecut de la anuntul achizitiei Zappde catre Cosmote operatorul de telefonie mobila vandut de grupulSaudi Oger a organizat o singura conferinta de presa, a taiatpublicitatea si nu a mai lansat niciun produs sau serviciu nou -intrand practic intr-o stare de asteptare pentru ca grecii de laCosmote sa intre efectiv "in paine".

Pentru a nu complica ancheta Consiliului Concurentei, managementulcompaniei a ramas neschimbat: Chris Bataillard a ramas CEO, iardirectorii financiar si de comunicare au ramas aceiasi. Singuraplecare notabila din randul managerilor este cea a AdrianeiIonescu, directorul de marketing. Ea a preluat de la 1 iulie opozitie similara in cadrul producatorului de lactate TnuvaRomania.

Dincolo de aceste plecari si personalul s-a redus continuu, atat pefondul reducerii veniturilor companiei cat si al starii deincertitudine privind planurile Cosmote.
Chiar si singurul serviciu nou anuntat de companie in acestinterval a ramas in stand-by. Compania anuntase in septembrielansarea unor servicii de date la viteze de 21 Mbps prin reteaua 3Ginsa acestea nu sunt disponibile comercial nici astazi.

Potrivit datelor oferite de consultantii de relatii cu clientiiai Zapp si de reprezentantii de vanzari ai companiei, compania incanu are modemuri de date compatibile astfel ca oferta nu e incadisponibila. "Reveniti saptamana viitoare, atunci ar trebui saprimim modemuri", au precizat reprezentantii magazinului Zapp dinBucuresti Mall.

Zapp a anuntat in septembrie, intr-o conferinta de presa organizatacu o zi inaintea Vodafone, ca va lansa date la 21 Mbps, lainceputul lunii trecute. Momentan, Vodafone este singurul operatorlocal care ofera net la aceasta viteza.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO