ZF 24

WhatsApp s-a blocat în toată lumea: Utilizatorii se plâng de o întrerupere a aplicaţiei care a avut loc în jurul orei 10

WhatsApp s-a blocat în toată lumea: Utilizatorii se...

Autor: Andrei Şerbănescu

25.10.2022, 11:30 248

Utilizatorii WhatsApp se plâng că nu pot trimite sau primi mesaje pe platformă, eroare care a fost raportată în jurul orei 10 dimineaţa, scrie The Peninsula.

Deşi nu există un răspuns oficial din partea oficialilor aplicaţiei, site-ul downdetector a arătat o creştere a numărului de utilizatori care raportează întreruperile WhatsApp, pe 25 octombrie 2022, în preajma orei 10:00.

Downdetector urmăreşte întreruperile prin colectarea rapoartelor de stare dintr-o serie de surse, inclusând erorile trimise de utilizatori pe platforma proprie. Întreruperile ar putea afecta un număr mai mare de utilizatori.

Un raport Reuters despre întreruperea Meta în India, a citat un purtător de cuvânt al companiei, care a spus: „Suntem conştienţi de faptul că unii oameni întâmpină probleme la trimiterea mesajelor şi lucrăm pentru a restabili conexiunea WhatsApp pentru toată lumea cât mai repede posibil”.

Mulţi utilizatori s-au plâns pe Twitter în legătură cu eroarea WhatsApp.

Ooredoo Qatar a mai postat pe Twitter că „din cauza problemelor globale cu care se confruntă WhatsApp, este posibil să întâmpinaţi dificultăţi în utilizarea aplicaţiei”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO