WhatsApp s-a blocat în toată lumea: Utilizatorii se plâng de o întrerupere a aplicaţiei care a avut loc în jurul orei 10

Autor: Andrei Şerbănescu 25.10.2022

Utilizatorii WhatsApp se plâng că nu pot trimite sau primi mesaje pe platformă, eroare care a fost raportată în jurul orei 10 dimineaţa, scrie The Peninsula.

Deşi nu există un răspuns oficial din partea oficialilor aplicaţiei, site-ul downdetector a arătat o creştere a numărului de utilizatori care raportează întreruperile WhatsApp, pe 25 octombrie 2022, în preajma orei 10:00.

Downdetector urmăreşte întreruperile prin colectarea rapoartelor de stare dintr-o serie de surse, inclusând erorile trimise de utilizatori pe platforma proprie. Întreruperile ar putea afecta un număr mai mare de utilizatori.

Un raport Reuters despre întreruperea Meta în India, a citat un purtător de cuvânt al companiei, care a spus: „Suntem conştienţi de faptul că unii oameni întâmpină probleme la trimiterea mesajelor şi lucrăm pentru a restabili conexiunea WhatsApp pentru toată lumea cât mai repede posibil”.

Mulţi utilizatori s-au plâns pe Twitter în legătură cu eroarea WhatsApp.

Ooredoo Qatar a mai postat pe Twitter că „din cauza problemelor globale cu care se confruntă WhatsApp, este posibil să întâmpinaţi dificultăţi în utilizarea aplicaţiei”.