ZF 24

Videanu: Banii pentru proiectul noii linii de metrou, alocati legal

18.10.2007, 17:22 16

Primarul Capitalei, Adriean Videanu, a declarat, joi, ca municipalitatea a alocat legal banii necesari realizarii studiului de fezabilitate pentru linia de metrou Piata Victoriei - Aeroportul "Henry Coanda", afirmand ca intre Primarie si Ministerul Transporturilor exista un protocol in acest sens, informeaza Mediafax.

"Municipalitatea are incheiat un protocol cu Ministerul Transporturilor privind investitia de extindere a liniei de metrou. (...) Pentru studii de fezabilitate se pot aloca bani de la buget. Despre investitia in sine... sper ca Guvernul, indiferent care este el, sa dea dovada de maturitate si sa dea metroul municipalitatii. Oricat am incerca sa largim infrastructura rutiera, aceasta nu va oferi solutii viabile pentru fluidizarea traficului. Metroul este cel mai important mijloc de transport si trebuie facute investitii pentru dezvoltarea acestuia", a afirmat Videanu.
Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO