Burse - Fonduri mutuale

Bursă. MedLife continuă galopul în primul trimestru din an: plus 22% la cifra de afaceri şi 55% la profit. Operatorul se uită după achiziţii în 2024

Grupul MedLife cuprinde clinici, spitale, laboratoare, cabinete stomatologice, farmacii, distribuţie de medicamente, dar şi abonamente medicale.

Grupul MedLife cuprinde clinici, spitale, laboratoare, cabinete stomatologice, farmacii, distribuţie de medicamente, dar şi abonamente medicale.

Autor: Georgiana Mihalache

13.05.2024, 00:06 416

În clinici le pe care le controlează, MedLife a trecut pragul de 1 milion de vizite în primele trei luni din an  Până la finalul lui 2024, compania vrea să deschidă trei proiecte mari: MedLife Medical Park din Capitală şi două spitale în Timişoara şi Craiova.

MedLife, cel mai mare operator medical din piaţa privată de sănătate după cifra de afaceri, a raportat creşteri de două cifre la afaceri şi profit în primele trei luni din an comparativ cu aceeaşi perioadă din anul anterior. Astfel, în T1/2024 grupul a generat 647 mil. lei cifră de afaceri şi 13,1 mil. lei profit net, potrivit raportului companiei de la Bursă.

Divizia de business care aduce cel mai mult la businessul MedLife este cea de clinici, operatorul având o prezenţă la nivel naţional, atât prin unităţi greenfield, cât şi prin intermediul companiilor achiziţionate în ultimii ani, în care deţine pachetul majoritar. Mai bine de o treime din business vine din partea de clinici, adică 247 mil. lei în T1/2024, iar în primele trei luni din an au trecut pragul clinicilor MedLife 1 milion de pacienţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO