ZF 24

Update: Cosmin Alexandru, seful firmei de consultanta in branding Brandivia s-a aliat cu compania ungara B&P Braun & Partners

Cosmin Alexandru a vandut 49% din actiunile firmei de consultanta in branding Brandivia companiei ungare B&P Braun & Partners
01.02.2010, 13:31 188

Compania ungara de consultanta strategica de comunicare B&PBraun & Partners a preluat 49% din actiunile Brandivia,companie de consultanta in branding infiintata in 2005 de CosminAlexandru (39 de ani). Cesiunea actiunilor a avut loc in decembrie2009 potrivit companiei.

In urma incheierii acestui parteneriat, noua companie va aveapurta denumirea de B&P Brandivia si va oferi servicii decomunicare interna si externa, pentru branduri de produse,servicii, organizatii si lideri de organizatii, acoperind domeniilebranding, employer branding, brand community development, corporatesocial responsibility, reputation management sau personalbranding.

Brandivia a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri deaproximativ 100.000 de euro, singurul angajat al companiei fiindconsultantul Cosmin Alexandru.

"B&P Brandivia isi incepe activitatea intr-un context depiata foarte complex. Am incredere ca Romania se afla intr-unmoment in care regasirea valorilor fundamentale ale societatii seva reflecta si asupra desenului viitor al pietei de servicii decomunicare. Aici este potentialul nostru de crestere", spune CosminAlexandru, care detine 51% din actiunile B&P Brandivia.

Cosmin Alexandru a fost co-fondator si managing director al GfKRomania - Institut de Cercetare de Piata intre 1992 si 2005,consultant independent in branding, strategie si comunicare princompania Brandivia intre 2005 si 2009, Eisenhower Fellow SUA in2005. Cosmin Alexandru este si presedinte al Asociatiei Erudio caredesfasoara programul Erisma - Leadership Creativ.

B&P Braun & Partners este o companie fondata de RobertBraun in 2005, avand in 2009 o cifra de afaceri de peste 3 milioanede euro si peste 40 de angajati in Ungaria, Polonia, Bulgaria siRomania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO