ZF 24

UPC Romania lanseaza postul HBO HD

UPC Romania lanseaza postul HBO HD
21.12.2009, 12:54 105

UPC Romania, numarul doi pe piata locala de cablu TV, a inceputsa transmita si editia de inalta definitie a postului HBO. UPC maiofera si posturile TVR HD, PRO TV HD, Eurosport HD, History HD siFashion TV HD.

Calitatea imaginii HD este de cinci ori mai buna decat in cazultransmisiilor TV obisnuite.

Printre titlurile pe care HBO HD le va difuza in aceasta iarnase regasesc: The Dark Knight cu Keith Leadger, Sex and the City:The Movie cu Sarah Jessica Parker, The Wrestler cu Mikey Rourke,Hancock cu Will Smith, noi episoade din serialul original HBO -True Blood, seria a doua sau un nou documentar original HBO Romania- Lumea vazuta de Ion B.

"In lunile care vor urma ne vom extinde pachetul HDTV cu noicanale oferind un continut cat mai diversificat pe zona deentartainment, educatie si informatii de calitate" adauga IuliaFlorea, Director, Customer Relations and Retail Sales, UPCRomania.

Lansata la inceputul lunii octombrie 2009, televiziunea HD adevenit in scurt timp unul dintre cele mai populare serviciiofertite de UPC Romania, atragand la doar cateva saptamani de lalansarea sa peste 2.000 de abonati.

HBO HD este disponibil pentru abonatii Digital TV Medium cu DVRsi HD + MAXPAK si Digital TV Large (include MAXPAK) cu DVR si HD,atat in cazul achizitionarii exclusive a serviciilor de televiziunecat si in cadrul pachetelor 2 Play si 3Play.

Postul HBO HD poate fi receptionat si de clientii serviciilorIPTV ale Romtelecom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO