ZF 24

Unde evadăm în weekend –Pensiunea Atra Doftana

Unde evadăm în weekend –Pensiunea Atra Doftana

Autor: Ioana Mitu

15.06.2012, 16:53 4302

La numai o oră şi jumătate de Bucureşti, pe Valea Doftanei, se află Pensiunea ATRA Doftana, una dintre cele mai avangardiste pensiuni turistice din România, cu un design modern premiat de Ordinul Arhitecţilor în 2011. Sâmbăta, pensiunea organizează în jurul orei 17:00 un vernisaj de artă contemporană semnat de artistul Ramon Grosos care va consta într-o sesiune de live painting, pe fundalul sonor al muzicii jazz live al trupei Quasar.

Pentru cei care nu sunt pasionaţI de artă, aici mai poţi începe ziua cu o drumeţie pe potecile nebătute ale Doftanei, poţi închiria o barcă pentru o plimbare pe lac sau o bicicleta MBT pentru o plimbare offroad.

La amiază, departe de arşiţă, oaspeţii se pot retrage în restaurant pentru a savura specialităţI ca ruladă de somon cu salată de ţelină sau piept de raţă cu ananas caramelizat. La pensiune ziua se încheie deseori pe terasă sau cu o baie de soare pe şezlongurile de pe malul lacului.

Mai multe informaţii pe http://www.atradoftana.ro/

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO