ZF 24

UDMR intrerupe dinastia Brutaru de la Tarom: Conducerea companiei este preluata de un fost director al societatii de cablaje electrice Romcab din Targu-Mures

UDMR intrerupe dinastia Brutaru de la Tarom: Conducerea companiei este preluata de un fost director al companiei de cablaje electrice Romcab din Targu-Mures
07.02.2010, 13:25 146

Gombos Csaba, 40 de ani, director general al producatorului decablaje electrice Romcab Targu-Mures, a fost desemnat de catre UDMRla conducerea Tarom, in locul Ruxandrei Brutaru. Functia dedirector general al Tarom a revenit UDMR in urma negocierilor cuPDL.

"Am aflat ieri de aceasta numire. Probabil de saptamana viitoarevoi prelua aceasta functie", a declarat Gombos Csaba pentru ZF.

Ruxandra Brutaru a venit la conducerea companiei Tarom in lunaianuarie a anului trecut. Ea este fiica unui fost director TAROMdin perioada 1995-1996, Nicolae Brutaru. Ea a ocupat si pozitia dedirector de marketing la compania aeriana low-cost Blue Air.

Compania de stat Tarom, cel mai important operator aerian de pepiata locala, a incheiat anul trecut cu pierderi estimate la 21 demilioane de euro si cu venituri de 260 milioane de euro, potrivitreprezentantilor companiei.
Tarom este controlata in proportie de 96,7% de MinistrulTransporturilor, ceilalti actionari fiind SIF Muntenia, CompaniaNationala Aeroportul Bucuresti Otopeni si ROMATSA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO