ZF 24

Trei clujeni aşteaptă câştiguri de 12.000 de euro dintr-un site pentru externalizarea serviciilor

Investiţia în realizarea şi promovarea doitfor.co s-a ridicat la 3.000 de euro

Investiţia în realizarea şi promovarea doitfor.co s-a ridicat la 3.000 de euro

Autor: Laurentiu Cotu

30.08.2013, 00:05 690

Teodor Olteanu, 28 de ani, un administrator IT din Cluj-Napoca, alături de Codin Andrei (28 de ani, graphic designer) şi Gabriel Erdei (27 de ani, programator IT) au lansat o platformă online pe care se pot externaliza sarcini dintre cele mai variate, contra unor sume de bani.

Astfel, prin crearea unui cont, utilizatorul poate să posteze o sarcină sau să liciteze pentru una din sarcinile existente. În urma câştigării licitaţiei, licitatorul se obligă să îndeplinească sarcina conform cerinţelor, iar apoi ofertantul plăteşte pentru serviciile prestate. Site-ul a fost lansat în luna iunie a acestui an, iar până în prezent a adunat 6.000 de vizitatori, 50 de utilizatori şi au fost postate 80 de task-uri. Înscrierea pe doitfor.co este gratuită pentru toţi utilizatorii.

De la momentul lansării site-ului şi până în prezent, sarcinile postate au fost dintre cele mai variate: făcut cu­ră­­ţenie, pus gresie, faianţă şi tapet, reparat di­verse obiecte prin casă, plimbat câini, fă­cut pră­jituri ori rezumate într-o limbă străi­nă, administrare de pagini Facebook sau creare de logouri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO