Trei clujeni aşteaptă câştiguri de 12.000 de euro dintr-un site pentru externalizarea serviciilor

Autor: Laurentiu Cotu 30.08.2013

Teodor Olteanu, 28 de ani, un administrator IT din Cluj-Napoca, alături de Codin Andrei (28 de ani, graphic designer) şi Gabriel Erdei (27 de ani, programator IT) au lansat o platformă online pe care se pot externaliza sarcini dintre cele mai variate, contra unor sume de bani.

Astfel, prin crearea unui cont, utilizatorul poate să posteze o sarcină sau să liciteze pentru una din sarcinile existente. În urma câştigării licitaţiei, licitatorul se obligă să îndeplinească sarcina conform cerinţelor, iar apoi ofertantul plăteşte pentru serviciile prestate. Site-ul a fost lansat în luna iunie a acestui an, iar până în prezent a adunat 6.000 de vizitatori, 50 de utilizatori şi au fost postate 80 de task-uri. Înscrierea pe doitfor.co este gratuită pentru toţi utilizatorii.

De la momentul lansării site-ului şi până în prezent, sarcinile postate au fost dintre cele mai variate: făcut cu­ră­­ţenie, pus gresie, faianţă şi tapet, reparat di­verse obiecte prin casă, plimbat câini, fă­cut pră­jituri ori rezumate într-o limbă străi­nă, administrare de pagini Facebook sau creare de logouri.