ZF 24

Topul Aon Hewitt: Care sunt cei mai buni angajatori locali

Topul Aon Hewitt: Care sunt cei mai buni angajatori locali

Autor: Adelina Mihai

01.12.2013, 21:05 3349

Agricola Internaţional, producător şi procesator de carne de pasăre, este cel mai bun angajator din România cu peste 1.000 de angajaţi, în timp ce Egger România, cu activităţi în domeniul prelucrării lemnului, a primit premiul „Best Employer“ la categoria „între 250 şi 1.000 de salariaţi“, potrivit rezultatelor din acest an ale studiului Best Employers, realizat de divizia de consultanţă în resurse umane Aon Hewitt, parte a brokerului de asigurări Aon.

La categoria „companii cu mai puţin de 250 de angajaţi“, titlul de cel mai bun angajator a revenit producătorului de seminţe şi de pesticide Monsanto, mai arată rezultatele studiului realizat pe o perioadă de nouă luni.

Studiul realizat de Aon Hewitt evaluează nivelul aşa-numitului „engagement“ (devotament profesional- n. red.) al angajaţilor.

Angajaţii din cadrul companiilor din top au un nivel al devotamentului mai ridicat decât restul, iar rezultatele arată că, pe plan local, 71% dintre angajaţii companiilor aflate în topul Aon Hewitt sunt devotaţi companiilor pentru care lucrează, în timp ce nivelul mediu de „engagement“ al angajaţilor din toate companiile participante la studiu este de 57%.

Citiţi mai multe detalii aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.12.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO