ZF 24

Teste in exclusivitate in noul numar al ProMotor - PREVIEW

Revista ProMotor a aparut astazi pe piata
05.06.2009, 15:40 21

Revista ProMotor a testat in numarul 62, care a aparut astazi pe piata, a testat in exclusivitate pentru presa auto locala noul BMW X1, cel mai mic SUV din gama constructorului german, care va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din aceasta toamna. In conditiile in care mai sunt cateva luni pana la lansarea oficiala, modelul testat de ProMotor este inca sub camuflajul tipic modelelor de teste efectuate de fabrica.

Lista modelelor exclusiviste testate de ProMotor continua cu noul E-Klasse Coupe de la Mercedes-Benz, care inlocuieste vechiul CLK, dar si noua limuzina din Stuttgart, S-Klasse facelift in versiunea hibrida S400Hybrid, care dispune atat de un motor pe benzina cat si unul electric alimentat de baterii Li-Ion.

La capitolul comparative, ProMotor a ales cele mai noi cinci sedanuri de clasa compacta, in prim-plan fiind noul Chevrolet Cruze si Mazda3 Sedan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO