ZF 24

Studentii din IT&C nu mai vor sa lucreze in strainatate

02.03.2008, 13:00 14

O treime dintre studentii din IT&C care lucreaza inca din timpul facultatii apreciaza la un loc de munca posibilitatile de formare profesionala, si doar 8% sunt motivati de partea financiara, arata un studiu realizat de Asociatia Studentilor si Profesionistilor din IT&C (ASPI).

Vestile pentru angajatorii din industrie sunt bune cand vine vorba de perspectivele de angajare pentru anii urmatori: doar 4% dintre studentii care nu au deja un job au declarat ca intentioneaza sa plece din tara dupa absolvire, o treime optand pentru gasirea unui loc de munca in tara si o alta treime pentru urmarea de cursuri postuniversitare. In acelasi timp, 45% dintre studentii care lucreaza deja in timpul facultatii vor sa isi continue studiile dupa absolvire in tara sau in strainatate.

Cititi in suplimentul ZIARULUI FINANCIAR de luni, Profesii, ce ii motiveaza si ce ii tine departe de job pe tinerii din IT&C.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO