ZF 24

Starea prim-solistei Amelia Antoniu, usor ameliorata

24.04.2010, 14:54 33

Starea prim-solistei Teatrului de Opera Amelia Antoniu este usorameliorata, medicii vor incerca sa o detubeze, experimental,sambata dupa-amiaza, a doua pacienta este insa in continuare instare foarte grava, a declarat agentiei Mediafax purtatorul de cuvantal SUUB, medicul Bogdan Popescu.

"Medicii vor incerca sa o detubeze pe Amelia Antoniu, dar numaiexperimental, pentru a vedea daca poate respira fara ajutorulaparatelor. Starea ei este usor ameliorata, in prezent comunicandcu familia prin scris", a spus purtatorul de cuvant al SpitaluluiUniversitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), Bogdan Popescu.

Cea de a doua pacienta, Alice Roxana Preda, este insa incontinuare intr-o stare foarte grava, avand afectate mai multeorgane interne, a mai spus Bogdan Popescu.

Ambele paciente primesc antibiotice cu spectru larg de actiune."Este vorba de patru antibiotice care le sunt administrate", aadaugat Bogdan Popescu. Mai multe despre starea pacientelor infectate in spitalul CF2 cititi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO