Starea prim-solistei Amelia Antoniu, usor ameliorata

Ziarul Financiar 24.04.2010

Starea prim-solistei Teatrului de Opera Amelia Antoniu este usor ameliorata, medicii vor incerca sa o detubeze, experimental, sambata dupa-amiaza, a doua pacienta este insa in continuare in stare foarte grava, a declarat agentiei Mediafax purtatorul de cuvant al SUUB, medicul Bogdan Popescu.

"Medicii vor incerca sa o detubeze pe Amelia Antoniu, dar numai experimental, pentru a vedea daca poate respira fara ajutorul aparatelor. Starea ei este usor ameliorata, in prezent comunicand cu familia prin scris", a spus purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), Bogdan Popescu.

Cea de a doua pacienta, Alice Roxana Preda, este insa in continuare intr-o stare foarte grava, avand afectate mai multe organe interne, a mai spus Bogdan Popescu.

Ambele paciente primesc antibiotice cu spectru larg de actiune. "Este vorba de patru antibiotice care le sunt administrate", a adaugat Bogdan Popescu. Mai multe despre starea pacientelor infectate in spitalul CF 2 cititi mai multe pe www.mediafax.ro.