ZF 24

Şeful grupului Orange: În România trebuie să investeşti foarte mult, să fii atent tot timpul la ce se întâmplă şi ce face concurenţa

Şeful grupului Orange: În România trebuie să...

Autor: Cristian Hostiuc

24.06.2013, 19:21 8
Avem o operaţiune de succes aici, dar nu este o piaţă foarte uşoară, afirmă Stephane Richard, preşedintele grupului francez de telecomunicaţii Orange.
 
România este o piaţă foarte importantă pentru Orange, pe care dorim să ne dezvoltăm şi să creştem în continuare, lu­ând în considerare toate opţi­u­nile, spune Stephane Richard, preşe­din­tele grupului francez de telecomunicaţii Orange.
 
 
„Avem o operaţiune de succes aici, dar nu este o piaţă foarte uşoară. România este o piaţă extrem de competitivă, cu o concurenţă acerbă, unde sunt prezenţi trei jucători mari Orange, Vodafone şi acum Deutsche Tele­kom, dar şi RCS&RDS, un operator extrem de agresiv“, spune Richard, 50 de ani, care conduce de peste doi ani unul dintre cele de puternice grupuri franceze la nivel mondial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO