ZF 24

Romaero s-ar putea asocia cu operatorul low cost Blue Air in domeniul mentenantei avioanelor

04.06.2007, 18:28 33

Compania de intretinere a aeronavelor Romaero intentioneaza sa se asocieze in participatiune cu operatorul de transport aerian low cost Blue Air, firma cu care colaboeaza deja pentru intretinerea aeronavelor.
"Noi avem o colaborare cu Romaero. Dorim imbunatatirea, dezvoltarea aceastei colaborari, care are in vedere imbunatatirea calitatii serviciilor tehnice asigurate aeronavelor companiei Blue Air", a declarat, astazi, Florentina Ivan, directorul de comunicare al Blue Air.
Romaero Baneasa este fabricant de avioane si aerostructuri si furnizor de servicii in domeniul intretinerii si reparatiilor complexe de aeronave, fiind furnizor autorizat pentru companii ca Boeing, Israel Aircraft, Bombardier si subcontractori ai Airbus.
Principalul actionar al companiei este Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, cu 72,9% din titluri, iar SIF Muntenia controleaza 25,8% din capital.
Blue Air este prima companie low-cost din Romania si si-a inceput activitatea in decembrie 2004. Flota Blue Air cuprinde patru aeronave Boeing 737 si va fi completata, in acest an, cu inca doua aeronave de acelasi tip. Mediafax


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO