ZF 24

Rezidor Hotel Group va deschide un hotel Radisson Resort in Poiana Brasov

02.10.2007, 00:05 45

Rezidor Hotel Group va deschide spre sfarsitul anului 2009 un hotel marca Radisson Resort in Poiana Brasov, cu o capacitate de 186 de camere, se arata intr-un comunicat al companiei, citat de Mediafax.

"Hotelul Radisson Resort din Poiana Brasov va fi prima unitate de acest tip deschisa in Romania si face parte din planul Rezidor de a se extinde in estul Europei si de a dezvolta in aceasta regiune hoteluri de buna calitate", a declarat directorul general al Rezidor, Kurt Ritter.

Pe langa cele 168 de camere, unitatea va cuprinde si doua restaurante, un bar, un salon de relaxare de peste 1.000 de metri patrati, sali de conferinta si patinoar in timpul iernii. In apropierea hotelului va fi construit si un teren de golf.

De asemenea, grupul va deschide, in al doilea trimestru din 2009, hotelul Park Inn Klosterneuburg, cea de-a treia unitate marca Park Inn din Austria, care va avea 130 de camere, un restaurant, un bar, sali de conferinta si un centru de fitness.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO