ZF 24

Prutul Galaţi a scos la concurs cinci poziţii de achizitori de cereale

Foto: Mediafax, Thomas Dan

Foto: Mediafax, Thomas Dan

Autor: Gabriel Razi

27.01.2013, 16:04 581

Prutul Galaţi, companie cu afaceri de 115 mil. euro şi 416 angajaţi la sfârşitul anului 2011 din producţia de ulei şi distribuţia de îngrăşăminte sau pesticide, a scos la concurs cinci poziţii de “manager zonal achiziţii cereale”, potrivit informaţiilor postate pe site-ul companiei la secţiunea posturi vacante.

Compania caută oameni pentru aceste poziţii în Brăila, Buzău, Ialomiţa, Giurgiu, Vaslui. Producătorul are deschise şi două poziţii de “manager regional achiziţii cereale” pentru regiunea Dobrogea şi Muntenia.

Salariul unui manager zonal responsabil de achiziţia de cereale începe în România de la 700 euro net/lună însă poate urca şi la 1.000 euro net/lună în funcţie de experienţa candidatului. În cazul poziţiei de manager regional de achiziţii cereale remuneraţia poate varia între 2.000 euro net/lună şi 3.500 euro net/lună, potrivit informaţiilor din industrie.

Prutul se află în prezent în negocieri pentru vânzarea silozurilor sale şi a fabricii de ulei din Galaţi către traderul de materii prime Glencore, potrivit mai multor surse din industrie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO