ZF 24

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi

Autor: Mediafax

13.12.2011, 16:32 202

Miercuri, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil la deal şi la munte şi mai mult noros în rest. În zonele joase, îndeosebi din sudul şi estul ţării, local se va semnala ceaţă asociată izolat cu burniţă sau ploi slabe.

În cursul nopţii în vestul şi nord-vestul teritoriului pe arii restrânse va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 13 grade, uşor mai ridicate în sud-vest, iar cele minime, în general, între 0 şi 8 grade.

În Bucureşti vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit. Cerul va fi mai mult noros şi, mai ales dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţă asociată cu burniţă. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 4 ... 5 grade.

Joi vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii extinse în vestul, centrul şi nordul ţării şi pe arii mai restrânse în rest. La munte precipitaţiile vor fi mixte. În orele dimineţii, în zonele joase din regiunile extracarpatice local va fi ceaţă.

Vântul va avea unele intensificări în vest şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 14 grade, iar cele minime între 0 şi 8 grade, mai scăzute în depresiuni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO