ZF 24

Pogea va ataca la ICCJ decizia Curtii de Apel privind sporurile pentru magistratii instantei supreme

17.07.2009, 11:04 20

Ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Pogea, va ataca la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) decizia Curtii de Apel Bucuresti prin care oficialul a fost amendat cu 20% din salariul brut pe economie pentru neacordarea sporurilor catre magistratii instantei supreme.

"Ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Pogea, isi va exprima punctul de vedere fata de decizia Curtii de Apel Bucuresti dupa ce va primi instiinţarea oficiala ce va cuprinde si motivatiile care au stat la baza acestei decizii. Ceea ce putem declara, in acest moment, este ca, fata de aceasta decizie a instantei, ministrul Finantelor Publice va formula, in termenul legal, cale de atac la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei", potrivit biroului de presa al institutiei.

Pogea a fost amendat, joi, de Curtea de Apel Bucuresti cu 20% din salariul brut pe economie pentru fiecare zi de intarziere, pentru neexecutarea sentintei CAB care a anulat ordinul de suspendare a acordarii sporului de 50% pentru magistratii instantei supreme.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO