ZF 24

Plictisiti de autobuze, hotii de buzunare s-au reprofilat pe curse aeriene

Plictisiti de autobuze, hotii de buzunare s-au reprofilat pe curse aeriene
07.01.2010, 18:06 26

Politia franceza investigheaza un caz mai putin obisnuit, dupace mai multi pasageri ai unei curse aeriene Air France pe rutaTokio-Paris s-au trezit ca au fost "usurati" de cateva mii de euro,scrie agentia de presa Thomson Reuters.

"Am demarat o investigatie in acest sens", a declarat un purtatorde cuvant al politiei de frontiera de pe aeroportul parizianCharles de Gaulle. Potrivit editiei electronice a publicatieifranceze Le Figaro, cinci pasageri ce calatoreau la clasa businessau reclamat ca in timp ce dormeau, le-au fost furate sume cu ovaloare totala de circa 4.000 de euro.

"In timpul acestui zbor, care decoleaza de la Tokio la ora 10seara, cel mai adesea pasagerii dorm, pentru a se trezi cu putintimp inainte de a ateriza la Paris, la 4 dimineata", a declarat unadintre victimele hotului de buzunar.

Incidentul a fost semnalat de o femeie care a alertat imediatinsotitorii de bord, dupa ce s-a trezit din somn si a descoperit cao suma importanta de bani ii lipsea. "Femeia a solicitat ajutorulstaff-ului dupa ce toti banii pe care ii avea in geanta audisparut. Avea franci elvetieni, euro si yeni, in total aproximativ3.000 de euro", potrivit unui pasager al curseiTokio-Paris.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO