ZF 24

Peter Martin, Howard Johnson: Potentialii investitori trebuie sa se poata baza pe marje bune de profit

16.09.2008, 19:30 12

Hotelul Howard Johnson din Capitala, una dintre primele cinci unitati de pe piata de profil dupa cifra de afaceri, a inregistrat in primele opt luni ale anului o crestere sub buget, rezultatele fiind trase in jos de catre lunile de vara, o perioada destul de nefasta pentru hotelieri.

"In primele cinci luni ale anului am avut rezultate foarte bune comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, insa iulie si august au fost niste luni foarte dificile, sub nivelul perioadei similare din 2007. Per anasamblu, dupa primele opt luni ale anului am inregistrat o crestere de 2%-3%, sub bugetul de circa 10% stabilit initial. Cred ca am fost prea optimisti bazandu-ne pe rezultatele foarte bune de anul trecut", a spus Peter Martin, directorul Howard Johnson.

 

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce afaceri inregistreaza principalii jucatori de pe piata hoteliera din Romania si care este partea negativa a acestei piete din Bucuresti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO