ZF 24

Panica revine la Bursa, -0,60% la o ora de la deschidere

Panica revine la Bursa, -0,60% la o ora de la deschidere
16.07.2008, 11:12 18

La o ora de la deschidere, Bursa de Valori Bucuresti (BVB) nu a reusit sa isi mentina indicii pe verde, aceasta coborand cu 0,60% pe o piata cu o lichiditate de 2,27 milioane euro (8,21 milioane lei).

"Panica anuleaza mereu judecata pe termen lung si se vinde la orice pret. Daca privim putin pe plan istoric, toti cei care in trecut au fost contra curentului pe orice piata au avut de castigat pariind pe o revenire a Bursei", a declarat pentru ZIARUL FINANCIAR Adrian Caramiha, el nevazand insa o revenire solida a Bursei pana in momentul in care investitorii straini nu-si vor indrepta din nou atentia catre pietele emergente.

Societatile de investitii financiare (SIF), grupate sub indicele BET-FI, au trecut de asemenea pe pierderi, coborand cu 1,78%, la 37.469,03 puncte.

Indicele extins BET-XT, al celor mai lichide actiuni tranzactionate la Bursa, inclusiv SIF-urile, a pierdut la o ora de la deschidere 1,34%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO