ZF 24

Orange: apeluri nelimitate in retea pentru 80 de euro pe luna

18.09.2009, 12:48 28

Orange, numarul unu pe piata locala de telefonie mobila, alansat un plan tarifar care include apeluri de voce nelimitate inretea si acces la internet mobil fara limite de pe telefon la unpret de 80 de euro pe luna, ca parte a relansarii portofoliului deabonamente al operatorului, care sunt acum impartite in trei maricategorii, dupa modelul de consum al diferitelor servicii.

Astfel, compania a impartit noile planuri tarifare in treicategorii, denumite delfin, pantera si fluture.

"Sub simbolul Delfinului se regasesc abonamentele axate peserviciile de voce, concepute pentru cei care au nevoie de maimulte minute pentru convorbiri. Clientii pot alege dintre cele 8variante de abonamente Delfin, cu preturi intre 4 euro si 60 deeuro. De exemplu, abonamentul Delfin 8 include 400 de minute inretea si 100 de minute nationale, totul cu 8 euro lunar.

Abonamentele Pantera cuprind toata gama de servicii - voce,mesaje scrise si internet mobil - si sunt dedicate celor mereu inmiscare, interesati de performanta, dornici sa foloseasca lamaximum functiile telefonului. Abonamentele Pantera suntdisponibile in 6 variante si au preturi cuprinse intre 8 si 80 deeuro. De exemplu, clientii cu abonamentul Pantera 12 primesc 600 deminute in retea si 120 de minute nationale, 600 de mesaje scrise inretea, acces nelimitat in portalul pentru mobil Orange World sitrafic pentru navigare pe internet atat de pe telefon cat si de pecomputer, totul cu 12 euro lunar.

Abonamentul Fluture se adreseaza clientilor care au nevoie de uncontrol cat mai bun al costurilor si care sunt atrasi de ofertelePrePay, dar isi doresc in acelasi timp beneficiile unui abonament.Pe langa 100 de minute in retea si 5 MB pentru acces la internet,cu 9 euro lunar, abonamentul Fluture ofera acces la optiunilePrePay. Clientii isi pot realimenta oricand contul prinmodalitatile de reincarcare specifice cartelei PrePay si primescbonusuri la reincarcare", afirma reprezentantii Orange.

"Am identificat oportunitatea unei schimbari structurale aofertei de abonamente, care sa fie adaptata necesitatilor actualede consum si de control al costurilor si care sa se diferentieze pepiata. Prin simplificarea planurilor tarifare si a modului decomunicare a ofertelor, clientii nostri vor putea identifica maiusor abonamentul potrivit, ceea ce va determina mentinerea unuigrad inalt de satisfactie fata de serviciile Orange", a declaratJulien Ducarroz, Chief Commercial Officer Business to Consumer,Orange Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO