ZF 24

O seara cu Base: "Fetele lu' tata". Un reportaj al Jurnalului National

O seara cu Base: "Fetele lu' tata". Un reportaj al Jurnalului National

Foto: Jurnalul National

08.06.2009, 15:27 30

Melodia "Fetele lu' tata" i-a gadilat urechile presedintelui si a vrut bis, scrie Jurnalul National, intr-un reportaj despre iesirea la restaurant a presedintelui cu familia sa dupa ce EBA a aflat ca este europarlamentar. Printre strategiile in dezbatere, Emil Boc s-a ridicat in picioare şi a fredonat "Pusca si cureaua lata", iar doamnele au tacut sfioase.

Apare discret, in varful picioarelor. Nimeni nu intoarce capul decat dupa o bucata de vreme. Putin trecute de orele 22, la un restaurant din Herastrau, cineva imi trage un ghiont de averizare: "Uite-l pe Base!", ca altfel nu-l vedeam. Intra pe neobservate, fara morga prezidentiala, impreuna cu sotia sa Maria, se aseaza la o masa si comanda o sticla de vin.

Ma simt ca si cum un porumbel mi-a trimis cadou o pleasca, intrucat inainte sa ma gandesc la pestele din farfurie, ma gandesc la ce scriu maine, ca tot ziaristu'. Despre Fetele lu' tata si cum a petrecut familia prezidentiala victoria Elenei Basescu la Europarlamentare cititi pe www.jurnalul.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO