O seara cu Base: "Fetele lu' tata". Un reportaj al Jurnalului National

Ziarul Financiar 08.06.2009

Melodia "Fetele lu' tata" i-a gadilat urechile presedintelui si a vrut bis, scrie Jurnalul National, intr-un reportaj despre iesirea la restaurant a presedintelui cu familia sa dupa ce EBA a aflat ca este europarlamentar. Printre strategiile in dezbatere, Emil Boc s-a ridicat in picioare şi a fredonat "Pusca si cureaua lata", iar doamnele au tacut sfioase.

Apare discret, in varful picioarelor. Nimeni nu intoarce capul decat dupa o bucata de vreme. Putin trecute de orele 22, la un restaurant din Herastrau, cineva imi trage un ghiont de averizare: "Uite-l pe Base!", ca altfel nu-l vedeam. Intra pe neobservate, fara morga prezidentiala, impreuna cu sotia sa Maria, se aseaza la o masa si comanda o sticla de vin.

Ma simt ca si cum un porumbel mi-a trimis cadou o pleasca, intrucat inainte sa ma gandesc la pestele din farfurie, ma gandesc la ce scriu maine, ca tot ziaristu'. Despre Fetele lu' tata si cum a petrecut familia prezidentiala victoria Elenei Basescu la Europarlamentare cititi pe www.jurnalul.ro.