ZF 24

Neuhaus a închis magazinul de ciocolată din România

Neuhaus a închis magazinul de ciocolată din România

Autor: Cristina Rosca

09.11.2014, 17:04 2324
Neuhaus România, franciza unuia dintre cele mai scumpe branduri de ciocolată din lume, a închis magazinul din Bănea­sa Shopping City, singurul din România, potrivit datelor ZF. Reprezentanţii companiei care au adus brandul în România nu au putut fi contactaţi până la închiderea ediţiei.
 
Magazinul din Băneasa Shopping City a fost primul deschis în România sub acest brand în urmă cu circa trei ani. Neuhaus a fost adus în România de Dragoş Staicu (25%) împreună cu omul politic Adrian Severin (50%), consilierul premierului Ponta, Dragoş Andrei (12,5%) şi Maria Ioana Andrei (12,5%).
 
În urmă cu circa un an şi jumătate Dragoş Staicu afirma că sub acest brand vor mai fi deschise cel puţin două magazine în Bucureşti, unul în zona Dorobanţilor şi un altul în centrul comercial Promenada amplasat ca şi Băneasa Shopping City în nordul Bucureştiului. El avea planuri şi pentru principalele oraşe din ţară. Antreprenorul a spus atunci că expansiunea este susţi­nută de rezultatele peste aşteptări ale magazinului din Băneasa care în 2012 obţinuse afaceri de 130.000 de euro, peste bugetul impus de compania-mamă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO