ZF 24

Nasul lui Mutu despre o posibila supendare a briliantului: "Si un an daca va fi suspendat, adio fotbal la nivel inalt!"

28.01.2010, 17:39 219

Nasul lui Adi Mutu, Nicu Gheara, spune ca motivul cel maiprobabil pentru care atacantul Fiorentinei s-a dopat din nou estefaptul ca are o personalitate rebela. El spune ca ca "Briliantul"ar fi trebuit controlot in permanenta, "tinut in lesa".

"El avea probleme in trecut daca avea 500 de grame - un kilogramin plus, nu mai era sigur pe el. Cred ca a vrut sa revina cat mairepede dupa accidentari. El e o persoana rebela, trebuie controlatin permanenta. El e foarte incapatanat si face mereu doar ce vreael. Eu il sunam mereu si se plangea ca prea il bat la cap ca pe uncopil, dar eu il stiam prea bine si de-aia il sunam.

La salariul pe care-l ia si la nivelul la care joaca, trebuia sastie tot. Si un an daca este suspendat nu mai poate juca la nivelulasta", a spus Nicu Gheara pentru ProSport.

Mai multe despre declaratiile facute de Nicu Gheara impreunacu alte reactii la cald despre acuzatiile de dopaj aduse luiMutu cititi pe www.proposrt.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO