ZF 24

Microsoft: in 2008, PC-urile vor asculta de moda

11.01.2008, 13:07 15

O data cu mobilitatea oferita de tehnologiile IT, apare si nevoia ca aceasta mobilitate sa fie insotita si de adaptarea la anumite tendinte ale modei.

Daca pana acum, achizitiile de device-uri s-au realizat din necesitate, o data necesitatile de comunicare indeplinite, este necesara satisfacerea nevoilor de statut social si cine altcineva se poate ocupa de asta daca nu casele de moda.

Asadar, de ce sa arate calculatorul ca o caramida aruncata intr-un colt al camerei, cand acesta poate deveni piesa de rezistenta a camerei.

La asta s-au gandit si cei de la Microsoft cand au fost intrebati de BetaNews daca au de gand sa intre pe piata din lumea modei hardware.

Astfel, Nadine Kano, director al marketingului experientei (experience marketing) a declarat ca nu are de gand inca sa intre pe piata OEM, dar compania ofera sfaturi de design catre producatorii de calculatoare pentru ca experienta avuta cu sistemul de operare sa se extinda si asupra vizualului calculatorului.

Producatori precum Sony, ASUS, Lenovo si Gateway au inceput deja sa satisfaca cererea pentru calculatoare "frumoase".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO