ZF 24

Messi nu vine la meciul României cu Argentina de pe Naţional Arena

Messi nu vine la meciul Argentinei cu România de pe Naţional Arena

Autor: Pro Sport

19.07.2011, 10:43 1438

Naţionala României va inaugura Naţional Arena într-un meciîmpotriva Argentinei, pe 10 august.

Deşi naţionala "pumelor" era aşteptată la Bucureşti alături decele mai importante vedete ale sale, iată că prezenţa lui LionelMessi este pusă sub semnul întrebării.

Eliminat prematur de la Copa America, Messi a intrat deja învacanţă, pe care şi-o va petrece în oraşul sau natal, Rosario,anunţă cotidianul spaniol Sport.es.

Messi se va alătura lotului Barcelonei pe 3 august, atunci cândstarul argentinian va face joncţiunea la Miami cu restuljucătorilor catalanilor.

Apoi, timp de 10 zile, spaniolii susţin că Messi se va pregătisub comanda lui Guardiola, pentru a fi în formă maximă la SupercupaSpaniei, programată pe 14 august.

Astfel că, prezenţa starului sud-american la Bucureşti devine cuatât mai puţin probabilă, în condiţiile în care nici şefii FRF nuau încheiat cu "pumele" un contract în acest sens. Citiţi mai multdespre meciul Argentinei de pe Naţional Arena pewww.prosport.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO