ZF 24

KazMunaiGaz trebuie sa depuna pana vineri noul pret pentru oferta de preluare a Rompetrol Rafinare

03.02.2010, 14:18 18

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a prelungit panavineri, 5 februarie, termenul limita la care KazMunaiGaz si TheRompetrol Group trebuie sa depuna noul pret din oferta de preluarela Rompetrol Rafinare (RRC), informeaza Mediafax Business.

"Am decis sa le prelungim pana vineri, inclusiv, termenul panala care Rompetrol trebuie sa depuna noul pret, pentru ca ne-au spusanterior ca analizeaza situatia si ne vor da un raspuns cat maicurand, deci, trebuie sa fim si noi intelegatori cu ei", a declaratmiercuri Bogdan Chetreanu, comisar CNVM.

CNVM a respins la 27 ianuarie, pretul din oferta de preluare laRompetrol Rafinare, de 0,0625 lei/actiune, considerandu-l prea micraportat la valoarea activului net conform celor mai recentesituatii financiare auditate, respectiv cele de la 31 decembrie2008, din care reiese o valoare de 0,0741 lei/actiune. Institutia asolicitat, atunci, grupului Rompetrol sa depuna pana luni, 1februarie, un amendament prin care sa modifice pretul. Cititi maimulte despre istoria preluarii Rompetrol Rafinare decatre KazMunaiGaz pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO