ZF 24

"Invadarea intimitatii" lui Berlusconi scoate la iveala poze "inocente" cu femei dezbracate

Foto: El Pais
05.06.2009, 17:11 578

Primul ministru al Italiei, Silvio Berlusconi a declarat vineri ca fotografiile publicate de publicatia spaniola El Pais, in care apar femei dezbracate facand plaja la vila detinuta de acesta, reprezinta o incalcare a intimitatii, scrie Reuters.

Viata privata a premierului italian a fost puternic criticata de mass media, Berlusconi fiind chiar anchetat cu privire la folosirea avioanelor statului pentru transportul oaspetilor sai catre vila de lux de pe insula mediteraneana Sardinia.

Intr-un articol intitulat "Pozele interzise de Berlusconi", publicatia spaniola a publicat cinci poze cu premierul acompaniat de mai multe femei, si una in care femeile fac plaja topless.

Avocatul lui Berlusconi, Niccolo Ghedini, a declarat ca a inaintat o plangere impotriva publicatiei.

Intr-un editorial, El Pais nota: "Publicarea fotografiilor cu petrecerile private ale acestuia nu este o incercare de a judeca moralitatea sa ca cetatean, ci vor sa demonstreze ca, in calitate de primi ministru, acesta incearca sa transforme arena democratica intr-o simpla modalitate de a multumi prieteni si de a petrece".

"Acestea sunt niste poze inocente, nu este subiect de scandal, dar este i violare a intimitatii si o agresiune scandaloasa", a spus Berlusconi la un radio local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO