ZF 24

Influenţează preţul petrolului plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona? Ce legătură există între cele două lucruri

Influenţează preţul petrolului plecarea lui Lionel...

Autor: Pro Sport

17.01.2015, 10:09 567

Preţul petrolului l-ar putea împiedica pe Lionel Messi să plece de la Barcelona, este o opinie ce aparţine celor de la business-standard.com. Barilul de petrol a scăzut de la 115 dolari în iunie 2014, la 45 de dolari în prezent.

Ce legătură există între preţul petrolului şi un eventual transfer al lui Lionel Messi? La prima vedere, nu chiar. La o analiză mai profundă, vom descoperi însă că există totuşi o legătură strânsă.

În ultima vreme, presa din Occident a scris despre faptul că Messi nu se mai simte bine la Barcelone şi se gândeşte să plece. Se presupune că starul argentinian nu se află în relaţii foarte bune cu antrenorul Luis Enrique, dar şi unele decizii luate de conducerea l-au indispus. Printre ele, faptul că a fost preferat Luis Suarez în locul lui Sergio Aguero - bun prieten cu Messi. Marile forţe financiare ale fotbalului european au încercat imediat să speculeze momentul.

Citiţi articolul integral pe www.prosport.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO