ZF 24

Ilie Năstase: "Sarkozy are dreptate cu ţiganii. Eu i-aş trimite în Harghita"

Ilie Năstase: "Sarkozy are dreptate cu ţiganii. Eu i-aş trimite în Harghita"
06.10.2010, 19:47 35

Franţa este ameninţată cu infringementul, iar preşedintele eieste criticat pentru maniera în care se "războieşte" cu ţiganii dinRomânia. Puterea de la Paris are însă un nou aliat: Ilie Năstase,scrie Gândul.

Ilie Năstase - una dintre imaginile cu care România încearcă săse promoveze pe plan extern (alături de Nadia Comăneci şi GheorgheHagi) - s-a pronunţat ieri în legătură cu o problemă delicată: ceaa ţiganilor români din Franţa. Iată ce a declarat el pentru ziarulProSport:

"Sarkozy are dreptate în problema ţiganilor. Da, aceasta estepărerea mea. Văd că unii politicieni din România şi din alte ţăriîi condamnă pe francezi, vorbesc despre drepturile omului şi liberacirculaţie. Pe mine m-ar deranja să stea cineva cu cortul în faţacasei mele, să mă agaseze prin cerşit, să-mi sperie copiii care sejoacă. Francezii nu au nimic cu cei care îşi văd de treabă, darcând vii la Paris să dai în cap, să furi, atunci n-ai la ce teaştepta".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO