ZF 24

Howard Johnson a cerut declasificarea la patru stele pentru a prinde evenimentele companiilor farma

Sonia Năstase, directorul general al Howard Johnson

Sonia Năstase, directorul general al Howard Johnson

Autor: Mirabela Tiron

04.11.2013, 00:08 1417

Hotelul Howard Johnson din Capitală, cu o capacitate de 285 de camere, a cerut declasi­fi­carea de la cinci stele la patru stele pentru a putea găzdui eve­ni­mente organizate de jucătorii din industria farma, care au stabilit anul trecut că nu vor mai face evenimente la cinci stele.

„Am cerut declasificarea la patru stele anul acesta pentru a prinde mai mult business din sec­torul farma, o piaţă foarte bună pe eve­ni­mente“, a spus Sonia Năstase, directorul general al hotelului, care apare acum pe site-urile de rezervări ca fiind clasificat la patru stele în loc de cinci cum era până acum.

Evenimentele organizate de companiile farma pentru medici, care asigură venituri substan­ţiale pentru hoteluri, nu mai pot avea loc în hoteluri de lux de cinci stele, potrivit unui cod etic al Asociaţiei Române a Pro­ducătorilor Internaţionali de Medi­ca­men­te (ARPIM). Nu există informaţii publice legate de nu­mărul de eveniment organizate de companiile farma în ţară, însă piaţa de medicamente se ridică la 2,6 miliarde de euro anual.

Primul hotel care a cerut declasificarea de la cinci la patru stele, anul trecut, pentru a putea găzdui evenimente ale acestei industrii a fost hotelul Crowne Plaza din Bucureşti, de­ţi­nut de omul de afaceri George Copos.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO