ZF 24

Holcim Romania are un nou manager de comunicare

Holcim Romania are un nou manager de comunicare
04.02.2010, 12:38 300

Andreea Nicolae a fost numita in functia de manager decomunicare al Holcim Romania, incepand cu data de 1 februarie 2010si o va inlocui pe Luminita Oprea, care a ocupat pana acum aceastapozitie.

"In cei 8 ani de cand este in echipa Holcim, Andreea s-a dovedita fi un membru extrem de valoros al echipei noastre. Rezultatelefoarte bune obtinute in proiectele in care a fost implicata, dar sipersonalitatea sa placuta, creativa si deschisa sunt doar catevadin atributele care o valideaza pentru aceasta nominalizare" a spusMarkus Wirth, country manager al Holcim Romania.

Activitatile pe care le va coordona din noua pozitie includrelatiile cu media, comunicarea interna, programele deresponsabilitate sociala corporatista, precum si proiecte interneale Holcim Romania si Holcim Grup, asociate functiunii.

Noul manager de comunicare al Holcim, cu o experienta de 13 aniin comunicare si marketing, si-a inceput cariera la Mediafax, in1997, iar in perioada 1999 - 2002 a facut parte din echipa care afondat portalul www.121.ro, in functia de editor si specialistrelatii publice in cadrul Michael Kammrath Communications.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO