Holcim Romania are un nou manager de comunicare

Autor: Catalin Lupoaie 04.02.2010

Andreea Nicolae a fost numita in functia de manager de comunicare al Holcim Romania, incepand cu data de 1 februarie 2010 si o va inlocui pe Luminita Oprea, care a ocupat pana acum aceasta pozitie.

"In cei 8 ani de cand este in echipa Holcim, Andreea s-a dovedit a fi un membru extrem de valoros al echipei noastre. Rezultatele foarte bune obtinute in proiectele in care a fost implicata, dar si personalitatea sa placuta, creativa si deschisa sunt doar cateva din atributele care o valideaza pentru aceasta nominalizare" a spus Markus Wirth, country manager al Holcim Romania.

Activitatile pe care le va coordona din noua pozitie includ relatiile cu media, comunicarea interna, programele de responsabilitate sociala corporatista, precum si proiecte interne ale Holcim Romania si Holcim Grup, asociate functiunii.

Noul manager de comunicare al Holcim, cu o experienta de 13 ani in comunicare si marketing, si-a inceput cariera la Mediafax, in 1997, iar in perioada 1999 - 2002 a facut parte din echipa care a fondat portalul www.121.ro, in functia de editor si specialist relatii publice in cadrul Michael Kammrath Communications.