ZF 24

Havar, AFI: La Arad nu vom mai face mall, ar merge un parc de retail

14.10.2009, 13:30 35

Africa Israel era in urma cu un an si jumatate doar unul dinmultitudinea de dezvoltatori care intentionau sa dezvolte unproiect comercial in Arad. Terenul pe care compania ilachizitionase era in imediata vecinatate a celui cumparat de AtriumCenters care a finalizat intre timp structura mall-ului, ceea ce ildetermina pe Reuven Havar, country manager al dezvoltatorului, saia in calcul un alt tip de proiect - un parc de retail.

"Ar merge - nu mai suntem competitorul Atrium, trebuie o ofertacomplementara. Trei magazine mari, un hipermarket, un magazin debricolaj si un electro-IT de mari dimensiuni." Reuven Havarschiteaza deja un nou plan, desi principalul obiectiv al companieidupa deschiderea mallului din Capitala va fi sa ia finantare si sase apuce de un proiect comercial in zona Laromet, tot dinBucuresti. "La Arad voi accepta venituri mai mici si un randamentmai mic. Nu am ce face, dar comerciantii mari vor fi incantati saobtina un spatiu atat de central in oras, unde fara criza nu ar fiajuns", considera seful AFI.

Cititi mai multe despre planurile Africa Israel pewww.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO