ZF 24

Haos la Steaua: Lăcătuş a plecat! Cîrţu, în stand-by pentru antrenor. MM nu mai pleacă! Piţi, atac dur la MM

Haos la Steaua: Lăcătuş părăseşte echipa după o înfrângere ruşinoasă. Cîrţu, în stand-by pentru antrenor. MM nu mai pleacă! Piţi, atac dur la MM

Autor: Pro Sport

07.03.2011, 17:29 54

Tehnicianul Marius Lăcătuş a demisionat de laechipa Steaua, a doua zi după eşecul în faţaformaţiei FC Braşov, scor 0-3, în etapa a XX-a a Ligii I, a anunţatfinanţatorul stelist Gigi Becali. "Lăcătuş a venitîn faţa echipei şi a anunţat că-şi dă demisia, a plecat", adeclarat Gigi Becali la Sport.ro.


Odată cu demisia lui Lăcătuş, finanţatorul Steleipare să fi preluat comanda echipei. Europarlamentarul a declarat căl-a retrogradat pe Tănase din funcţia de căpitan al Stelei,numindu-l pe Eric Bicfalvi în locul său. De asemenea, finanţatorula precizat că brazilianul Maicon va fi titular în prima echipă aStelei în meciul cu Victoria Brăneşti.

După o lungă discuţie cu suporterii, managerul MMStoica a hotărât să nu plece de la gruparearoş-albastră.

În aceste condiţii venirea lui Sorin Cîrţu pebanca tehnică este pusă sub semnul întrebării, mai ales că nicisuporterii nu îl agrează pe tehnicianul oltean.

Cei doi au avut numeroase conflicte în ultima vreme, care s-auterminat cu jigniri. MM a pus dintotdeauna laîndoială calităţile lui Cîrţu ca antrenor, criticându-l cu fiecareocazie.

Fost antrenor al Stelei la începutul campionatului,Victor Piţurcă i-a luat apărarea fostului săucoleg de la Steaua, Marius Lăcătuş, declanşând un atac extrem dedur la adresa managerului general al echipei, MihaiStoica.

"Asta ar fi chiar culmea să fiu pe primul loc într-un top alantrenorilor doriţi la Steaua. V-am spus că până în vară nu voiantrena absolut nici o echipă şi aşa se va întâmpla. Mă aşteptam demult la mişcarea asta, era previzibilă. Aşa se va întâmpla încontinuare la Steaua. Este nevoie de un proiect pe o perioadă maimare, ca să îţi poţi face treaba. Vom avea parte de asemeneaepisoade în continuare", a spus Piţurcă.

Fostul antrenor al echipei Steaua Bucureşti,Marius Lăcătuş, a declarat, luni, că a decis să-şidea demisia în urma celor întâmplate la partida cu FC Braşov, scor0-3, din etapa a XX-a a Ligii I, informează site-ul oficial algrupării din Bulevardul Ghencea.

"În urma celor întâmplate la meciul cu FC Braşov am decis să îmidau demisia din funcţia de antrenor principal al echipei. Le urezmultă baftă băieţilor în viitor şi le doresc să obţină rezultatecât mai bune. Pe această cale îi rog pe suporteri să fie alături deechipă, pentru că Steaua are mare nevoie de ei. Forza Steaua", aspus Lăcătuş.

Sursa citată notează că alături de Marius Lăcătuşa părăsit echipa şi secundul Ioan Naghi. Roş-albaştrii vor fipregătiţi în continuare de Gabriel Caramarin, Edi Iordănescu, EugenNae şi Michele Bon.

Cosmin Olăroiu spune că nu este interesat sărevină la Steaua şi că patronul Gigi Becali nu procedează bineatunci când dă vina pentru jocul slab al Stelei doar pe unul saudoi jucători.

"Nu mă interesează că Gigi Becali mă vrea laSteaua. Nu am timpul necesar şi starea să comentezmereu ce spune Gigi. Nu vreau să discut subiectulSteaua. Nu vin la Steaua din motive personale. Efoarte greu să faci performanţă la Steaua, dar şi la alt club. Nucred că-i o problemă de antrenor, sunt mult mai multe probleme.

Cred că Steaua are nevoie de multe lucruri: linişte, ostrategie. Nu am vorbit cu nimeni de acolo. SuporteriiStelei ştiu mai bine despre ce e vorba, am discutat cu ei.Refuzul meu de a vorbi despre Steaua e doar dinbun-simţ, viaţa mea, familia mea are alte personalităţi. Dică avenit singur la Steaua, s-a prezentat acolo singur? Nimeni nu poatesă-l acuze pe Dică de ce se întâmplă laSteaua. Ce se întâmplă acolo, se întâmplă de 4ani!". Citiţi mai mult despre haosul de la Steaua în urma demisiei lui Lăcătuş pewww.prosport.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO