ZF 24

Guvernul discuta ridicarea exceptiei de la plata CAS pentru drepturi de autor si conventii

08.01.2010, 13:39 14

Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, a declarat pentru Mediafax ca plata contributiilor la asigurarilesociale din veniturile pe baza de drepturi de autor este o ideediscutata in Guvern si ca urmeaza dezbateri in ministere pe aceastatema.

Kelemen a spus ca ideea avansata in Guvern a fost aceea ca suntvenituri care fac exceptie de la plata contributiilor laasigurarile sociale (CAS), dar nu a fost o discutie cu argumente sinici nu s-a discutat cat la suta din veniturile pe baza de drepturide autor sa fie dedus.

"Nu s-a luat o decizie si nici nu se contureaza o decizie.Discutiile vor continua in ministere", a spus ministrul, precizandca nu poate oferi un punct de vedere asupra acestei idei, pentru catrebuie sa discute mai intai cu cei de la Oficiul Roman pentruDrepturile de Autor (ORDA) si cu alti specialisti. Despre sursele de finantare avute in vedere de GuvernulRomaniei pentru 2010 cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO