ZF 24

Groupama şi Alpha Bank extind serviciile din asigurarea de călătorie "Travel all Seasons", incluzând suport medical la distanţă

Groupama şi Alpha Bank extind serviciile din asigurarea...

Autor: Roxana Rosu

03.07.2023, 10:41 90

Groupama şi Alpha Bank Romania au lansat o versiune extinsă pentru asigurarea de călătorie ”Travel all Seasons”, produsul oferind suport medical la distanţă, prin serviciul de telemedicină ÎntreabăMedic.

Durata asigurării este de un an şi poate include un număr nelimitat de călătorii, cu condiţia ca acestea să nu depăşească 30 de zile consecutive.

”Misiunea noastră a fost întotdeauna aceea de a crea pentru clienţii şi partenerii noştri produse care să răspundă cât mai bine nevoilor lor şi care să le ofere încrederea că au alături un partener pe care se pot baza. Ne bucurăm că avem ocazia de a extinde beneficiile asigurării de călătorie ”Travel all seasons”, distribuită în parteneriat cu Alpha Bank şi că, împreună, continuăm să livrăm cele mai bune soluţii clienţilor noştri”, a declarat Alexandru Georgescu, Director Naţional Vânzări Groupama.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO