ZF 24

Google catre operatorii telecom: Invatati sa ne raspundeti cu "da". Trebuie sa colaboram

Google catre operatorii telecom: Invatati sa ne raspundeti cu "da". Trebuie sa colaboram
17.02.2010, 15:45 23

Dupa ce Google a fost acuzat ca tinde sa devina un "monopol" pepublicitatea online, amintind de pozitia "infricosatoare" aMicrosoft de acum un deceniu, directorul executiv al companiei,Erich Schmidt a incercat sa alunge o parte din temeri in cadrulunui discurs sustinut in fata participantilor la Congresul GSM dinBarcelona, unul dintre cele mai mari targuri telecom dinlume.

In fata unei audiente ostile Schmidt a insistat pe ideea caoperatorii telecom nu trebuie sa vada in Google un dusman ci unpartener cu care trebuie sa colaboreze. Cele doua industrii nu potmerge inainte una fara alta, desi operatorii telecom se tem ca eivor ramane doar cu investitiile costisitoare in retele iar Googledoar cu profitul.

"Noi avem nevoie de operatorii telecom sa mearga inainte si sainvesteasca sume enorme de bani asumandu-si mari riscuri, iar noi,in schimb, vom continua sa construim noi motive puternice care sa-idetermine pe clienti sa cumpere conexiuni mai rapide si noitelefoane", si-a expus viziunea Schmidt.
"Gasiti o cale sa ne raspundeti cu <>, nu sa ne spuneti<>. Aceasta este teza noastra", a adaugat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO