ZF 24

Focuri de armă în Capitală. Un bărbat ar fi încercat să se împuşte

Focuri de armă în Capitală. Un bărbat ar fi încercat...

Autor: Andreea Traicu

10.05.2017, 13:55 4369

Un bărbat ar fi încercat să se sinucidă, miercuri, în Capitală, folosind o armă. Incidentul a avut loc în zona Tineretului. Poliţia a deschis o anchetă. La momentul transmiterii ştirii, este vorba despre o tentativă de suicid, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii fac anchetă la faţa locului.

Primele informaţii arată că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, ar fi coborât din maşină şi, chiar în mijlocul străzii, a scos arma şi a tras de două ori în zona pieptului. Imediat, lângă maşina lui ar fi oprit un alt autoturism, pasagerii din cea de-a doua maşină intervenind pentru a îi acorda ajutor. Persoanele care i-ar acordat ajutor sunt audiate, urmând a se stabili dacă îl cunoşteau pe bărbat, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Numele bărbatului este Lucian Sanda, acesta fiind dus la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate anchetei.

Bărbatul care s-a împuşcat, ofiţer SPP. Militarul a murit la spital

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO