ZF 24

Fanii îl încurajează pe Şerban Huidu pe Facebook

16.10.2011, 18:59 506

Fanii au postat încurajări pentru Şerban Huidu, pe profilul acestuia de Facebook, dar i-au adresat şi critici, după ce realizatorul TV a fost implicat într-un accident soldat cu doi morţi, duminică, în judeţul Braşov.

"Soarta te pune din nou la încercare, sper să fie bine. Dumnezeu să-i ierte pe cei morţi", scrie un utilizator. Un alt fan al prezentatorului îi adresează acestuia încurajări: "Şerbănel ! O să treci şi peste asta!! noi îţi suntem tot timpul alături! la bine şi la greu! În tot răul este un bine! Bine că sunteţi voi teferi fizic, deocamdată! Iar familiilor îndoliate : Condoleanţe!".

Pe de altă parte, un utilizator a criticat faptul că Huidu conducea după ce, în urmă cu mai pţin de un an, a suferit de un traumatism craniocerebral: "Având în vedere că el a suferit un accident la cap în urmă cu ceva vreme cred că nu trebuia să i se dea voie să conducă iară. Soţia ce păzea? De ce i-a dat voie? Din păcate «beţia puterii» a produs doi morţi".

"Multă putere să poţi trece şi peste incidentul ăsta. Sper să se rezolve totul cu bine", mai scrie un fan al prezentatorului.

Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 11.55, pe DN 1, la intrarea în localitatea braşoveană Timişul de Sus, după ce maşina de teren la volanul căreia se afla Şerban Huidu a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar.

În urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferul autoturismului Dacia Logan - un bărbat de 65 de ani - şi o femeie de 54 de ani, care se afla în dreapta şoferului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja, spunea că alte cinci persoane, între care doi copii, au fost duse cu ambulanţele la spital.

Şerban Huidu are 35 de ani şi este realizator de radio şi de televiziune. El prezintă, împreună cu Mihai Găinuşă, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum şi emisiunea săptămânală de la Prima TV "Cronica Cârcotaşilor".

În 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece. El a fost menţinut un timp în stare de comă indusă, din care a ieşit pe 1 ianuarie. La aproximativ o săptămână după internare, ŞerbanHuidu a părăsit secţia de Terapie Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă a spitalului din Innsbruck. Totodată, Şerban Huidu a început atunci exerciţiile fizice de recuperare.

Şerban Huidu a revenit pe 4 februarie în România. La momentul respectiv, reprezentanţii Prima TV au declarat că Şerban Huidu se simte bine şi îşi continuă recuperarea.

În 14 februarie, Şerban Huidu şi-a vizitat colegii din studioul Kiss FM. Pe 9 martie, el a apărut în prima ediţie din noul sezon al emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV.

Între timp, Huidu şi reluat rolul de prezentator şi realizator al emisiunii "Cronica cârcotaşilor", alături de Mihai Găinuşă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO