ZF 24

Expur a rămas fără şeful fabricii de la Slobozia

Expur a rămas fără şeful fabricii de la Slobozia

Autor: Gabriel Razi

28.05.2014, 00:06 1399
Expur, unul dintre cei mai mari procesatori de ulei vegetal de pe piaţa locală cu afaceri de 254 milioane de euro anul trecut, a rămas fără Alexandru Tudorel, directorul industrial al companiei şi un executiv care a lucrat pentru grupul francez timp de zece ani, perioadă în care a ocupat mai multe poziţii de manangement tehnic.
 
Atât reprezentanţii Expur, cât şi Alexandru Tudorel nu au dorit ieri să facă niciun comentariu pe marginea acestui subiect.
 
WikiZF: Profilul companiei Expur S.A.
 
Francezii de la Expur l-au numit interimar în poziţia ocupată de Alexandru Tudorel pe Lucian Turache, un alt director cu responsabilităţi tehnice din companie.
 
Alexandru Tudorel are o istorie de 14 ani în piaţa locală a procesării de uleiuri vegetale. El a lucrat iniţial pentru Ultex în perioada 2000-2004 pentru ca mai apoi să se alăture Expur în poziţia de director tehnic, iar ulterior să devină executive manager şi, în final, industrial group manager. Din 1989 până în 2000, Alexandru Tudorel a avut funcţii tehnice în cadrul producătorului de îngrăşăminte Amonil, potrivit profilului său de pe reţeaua de socializare de business Linkedin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO