ZF 24

Elena Udrea, acuzata in presa britanica de frivolitate si lipsa de moralitate

28.12.2009, 08:48 50

Noul ministru al turismului si dezvoltarii regionale, ElenaUdrea, este amintita in presa britanica ca o femeie care a pozat inpublicatii glossy in lenjerie intima si al carui trecut esteintretaiat de acuzatii de coruptie.

Astfel, ministrul de 36 de ani, maritata cu un om de afacericontroversat, este considerata de publicatia Times drept o protejata apresedintelui Traian Basescu.

Vizionati un interviu acordat inexclusivitate publicatiei The One Magazine de Elena Udrea, impreunacu un video de la o sedinta foto a acesteia pewww.onemagazine.ro.

"Este scandalos sa i se dea controlul asupra celei mai mariparti din fondurile UE", spune Alina Mungiu-Pippidi, citata deTimes. "Are o relatie speciala cu presedintele, iar profiturileinregistrate de companiile sotului ei au urcat puternic in timpuladministratiei Basescu", mai spune presedintele SAR.

Printre afacerile amintite de publicatia britanica in conexiunecu Elena Udrea si sotul ei, Dorin Coocos, se numara monopolulexercitat de cei doi in privinta parcarilor din Bucuresti, dar sidobanzile foarte mari practicata pentru proiectele de constructiesustinute din bani publici.

Publicatia mai aminteste faptul ca la nivelul Uniunii Europeneau fost puse bazele unui sistem de monitorizare care sa lupte cucoruptia din Romania si Bulgaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO